Min blogg
engellau music - kompositör/musiker/pedagog
Min blogg

oktober 2010

Att Ge

Ge fritt av det du har och älskvärt ta emot allt som du får. Det som ges helhjärtat och i renaste kärlek, kommer sprida stor glädje och välsignelse för många. Det kommer mångfaldigas och växa, men kom ihåg att inte låta det  finnas någon bindning när du ger.
Var tacksam och kärleksfull till din förmåga och se gåvan du har.Se ditt arbete som resultatet av din gåva.
Arbeta  i perfekt harmoni och rytm, skåda under på under åstadkommas och

Endast det bästa är gott nog

Förvänta dig alltid det bästa.Var inte nöjd med det näst bästa. Höj ditt medvetande och tänk aldrig brist utan ständigt överflöd. Tänk stort så kommer hela ditt liv att vidgas inom och omkring dig. Det börjar med dig, det börjar inifrån. Förändra ditt tänkande nu, ändra din inställning inifrån och låt den gradvis verka såsom jästen i degen. Du är unik, du är välsignad.

Det kunde varit du

Att sitta framför elever och se dem gå in i och tolka sina roller är spännande. De lever på 2000 talet men ska spela unga under andra världskriget. En tid av vansinne och galenskap. Vuxna som trodde att de var bättre än judarna, hade rätten att ta deras liv. Att de gasade ihjäl människor.
Jag ser hur tankarna och frågorna från eleverna växer. Hur är det möjligt, genomförbart, dessa miljoner som dog, var tog medlidandet vägen?

Nyaste av nya

Många nya idéer föds och måste alla prövas ,förstås, älskas och tas om hand. Som ett frö planterat i värmen inomhus, det kan inte direkt tas ut utan måste bli starkt för att motstå yttre element. Det tar tid att ge ett nytt begrepp innehåll och form. Det måste prövas ut på fåtalet, innan det kan ges till flertalet. Det kräver tålamod och kärlek att göra det. Det krävertillägnan och

26 oktober

Det är inteenväg som är den rätta och alla andra felaktiga. Som en bergsbestigare gör jag valet att klättra rakt eller hitta den kortaste vägen till toppen, eller kanske en lättare men längre väg. Så väljer jag min andliga väg, det viktiga är att följa den helhjärtat.
Du kanske inte funnit din rätta väg i livet och kommer pröva den ena andliga väg efter den andra och följa den en viss tid, du kommer fortsätta göra så tills det att du funnit din rätta väg.

Vintern sveper in

Ja, då är det dags att göra min röst hörd, så att ni som går in på min sida lär känna mig bättre. Sitter just nu och tittar på min sons basket träning från omklädningsrummet med datorn i knät. Är detta vad man numera måste göra, jobba mobilt. Är det bra eller dåligt? Jag är ju numera frilans och känner att jag jobbar hela tiden men just nu är det ju så mycket på gång, att jag känner mig som ett barn som hoppas på många paket!