JAG ÄR- närvaron. Eileen Caddy´s tankar för dagen!
engellau music - kompositör/musiker/pedagog
Min blogg

JAG ÄR- närvaron. Eileen Caddy´s tankar för dagen!

JAG ÄR ALLT SOM FINNS

Idag ska jag försöka att praktisera "JAG ÄR" -närvaron, att vidga mitt medvetande. Att känna att jag växer och bryter alla band som hålligt mig tillbaka, som kvävt min tillväxt och expansion.Att bli det jag verkligen är som ett frö som bryter igenom sitt hölje när det forserar sig upp genom jorden för att blomma. När jag blir det jag verkligen är så ska jag skåda alltings under, då är jag ett med livet- nu och för alltid. 
Jag är i nuet, ständigt närvarande.
När JAG ÄR igenkänd och accepterad är allting möjligt.

Det kommer vara mycket under dagen som distraherar men desto större utmaning!Hur är det att faktiskt leva dessa tankar?
Min yngsta son Alexander sa igår "mamma allt vi ser, stolen, bordet, lampan m m är skapat i våra hjärnor innan vi byggde det"
En klok tanke....

0 kommentarer på JAG ÄR- närvaron. Eileen Caddy´s tankar för dagen!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment