Konsert
engellau music - kompositör/musiker/pedagog
Min blogg

Konsert

På fredag är det konsert, skivrelease, upp till bevis, avslut, början på... Roligt men också nervöst att utsätta sig, formulera sig, kommunicera med andra i bandet i publiken. Så vem är jag, vad vill jag säga er..mycket och lite kanske, jag vill vara i gemenskap i musiken, i nuet. Så som man är i Allhelgonakyrkan tillsammans men ändå ensam.
Att dela med sig är värdefullt, är viktigt. Vad vore jag utan er?
Jag hoppas jag kan dela min musik med er och ni får göra vad ni vill med den, ta emot och dela vidare, stoppa undan.
Funderar  ofta  på ordet "prestera" vad betyder det för mig? Tror jag har en uppfattning om att bli bedömd och betygsatt. Att göra sitt bästa men kanske  ändå bara nå halvvägs, det är ju en risk jag tar när jag kliver fram och öppnar munnen. 
Så hur förbered jag mig, gör mig klar? Det är svårt är man någonsin klar, färdig?
Dagens ord från Eileen Caddy;
När ska vi lära oss att släppa efter och vara fria? Vi kommer aldrig att förstå betydelsen av att vara fri innan vi är villiga att släppa efter och hysa förtroende, ha tillit. Sedan måste vi ta dessa första stapplande steg, ingen annan än vi kan göra det. Att våga ha tillit och förtröstan, våga leva  fullt ut i det eviga närvarande nuet. När vi är fria och upphör hålla fast vi det vi redan har på grund av att vi är rädd att förlora allt då har vi så mycket mer att vinna, något som är så mycket större.


 

0 kommentarer på Konsert:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment